Me like

http://www2.skolor.pedc.se/mellanheden/tid.htm

höst outfits

image23


jag blir tokig

Har 17755 tecken kvar att prestera innan min hemtenta kan börja läsas som en färdig helhet. image21

Idag är jag "ledig" om minst 7755 tecken...

Bara så ni vet så ska jag INTE plugga torsdag-fredag så jag träffar gärna så många som möjligt av mina underbara vänner då! På lördag ska jag till IKEA kungenskurva (ja vet men jag måste testa ikeabussen) för det är Kanelbullens dag och man får bullar där, plus att jag ska köpa mina reflexer och kanske lite ljus. För nu på lördag är det MIKAELA dvs. min namnsdag och jag tycker om att bli firad på min namnsdag eftersom det var så länge sedan jag fyllde år! en på kvällen ska vi fira jockes kompis bara för att han råkar fylla år på min namnsdag men men han lagar god mat så det blir trevlig och sen så kanske vi får träffa jockes andra kompis "nya" om allt går som planerat men nu tycker nog stackare jocke att jag skriver för mycket så punkt

Föresten...
                Can God make a square circle?


Fotboll, vem spelar?

Kom in i vardagsrummet efter att ha pratat med mamma som är i Skåne med syster yster och papps. Skulle ha åkt ned till dem imorgon men måste stanna hemma och skriva på min tenta (måste verkligen ut snart). Började prata med Jocke om facebook ett allt vanligare samtalsämne i vårt hem, när jag efter en stund upptäckte att det är någon slags fotbollsmatch på tv. 

- Varför tittar du på fotboll, du tycker ju inte ens om fotboll!
- Men jag ska kanske titta, om jag tittar tillräckligt länge så kanske det blir kul..
- Va? Men varför? 
- Det är det ända som visas på vår nya sportkanal (eurosport som sänder snooker har bytts ut mot tv4 sport i vårt hur nämligen) så det väl bara att vänja sig.

Suck (citerar en av Systers jobbiga kompisar från när hon gick i mellanstadiet som alltid sa suck som ett ord)
Stackars Jocke, ge oss Eurosport tillbaka!!! 

Ha! nu bytte Jocke till åh, det är 50 first dates
Måste gå
      HEJ

supersugen (eller inte)

image20Vi var hos Jacob igårkväll efter att vi lämnat smulan och såg på supersugen på hans projektor som kanske ska heta Greta. Inte för att jag förstår varför en projektor ska ha en namn men okej.
Christian hade ju berättat en av de sämsta scenerna i förväg och även om jag hade föreställt mig den annorlunda så var den verkligen låg. Och då inte glocalnet låt utan ännu lägre.

Jag kan inte säga att filmen inte alls var rolig, men jag led med karaktärerna ,så jag hade som en irriterande klump i magen som till slut gjorde att jag somnade. Vad skulle jag göra, godiset, popcornet och läsken var slut så då fanns det helt enkelt ingen anledning att vara vaken längre.

SE DEN INTE PÅ BIO!

10198 tecken! Dags att sova

Fast min kropp har nog ställt in sig på att inte sova fören den 27 då tentan ska in men nu är iaf en tredjedel klar och jag följer min tidsplanering perfekt. Känns konstigt att jag ska få sova ut men det är nog en förutsättning för att min kropp ska fungera veckan ut. Men nu är fingrarna inställda på att skriva så även fast hjärnan skriker efter sömn knapprar fingarna på.

Hä är en bild på middagen jag lagade till älskling och mig, det var jättegott och det tack vare mitt hemliga vapen som jag tror att bara Veronica och Jocke känner till ;) Fick till och med hoppa upp på jockes axlar för att bilden skulle bli bra. Så vad skulle jag göra utan cheerleading...

image18

Vi var på stan i eftermiddags för att köpa present till Linda älsks syster som vi ska fira på söndagkväll när jag kommit hem från Uppsala och sedan köpte jag en ny our perfekt bh och fingervantar (bruna/rosa/mörk bruna)
Här är en bild ifrån när vi väntade på bussen.
image17


Tiden går snabbt när man har roligt

Alla dessa bilder är från sommaren 2005 då vi möttes, helt oväntat plötsligt fanns du bara där och sedan första gången jag hörde din röst har allting bara varit så rätt.
   
Lay your head on my chest so you hear every beat of my heart
Now theres nothing at all that can keep us apart
Touch my lips, close your eyes and see with your fingertips
Things that you do, and you know Im crazy about you...


Rubriken fick jag från min gamla högstadie poler (som man sa då) waddo (som hon kallades då) efter att jag hittat henne på face book.

Nästa Bredäng

Var i skolan idag, mycket bättre idag än igår, fler av mina klasskamrater kom och pratade med mig om igår, det verkar som jag fått halva min klass att må dåligt över att de fick mig ledsen. Kanske skriver om det någongång, men att veta att  jag klarade att bita ihop sluta gråta lagom tills Elin pratat klart och lyckas genomföra hela redovisningen utan en tår, för att sedan gråta igen när det var över gjorde mig stark. Klarade jag min klass som jag verkligen inte ville möte just då så klarar jag högstadiet!

Jocke var vänlig nog att räkna ut att jag behöver skriva 5000 tecken om dagen för att få klart hemtentan, så jag ska börja redan ikväll för att komma före mig själv. Sedan ska jag äta popcorn, blev extremt sugen på det efter promenaden till Upptåget i tisdags. Gärna med paprikakrydda eller socker på för det är mums! Right Hamis ;)

Angående rubriken, det var nämligen vad tunnelbanerösten sa när jag gick av tunnelbanan... Så antingen finns det en exakt kopia av Fridhemsplan och Jockes och mitt hem i Bredäng eller så har Fredrik R lyckats igen med att sabba allt som var bra. Själv gissar jag på det andra!

En av de bästa sakerna i mitt liv

Igår var det träning igen med alla 16 underbara tjejer på plats! Mustangs är verkligen som bäst när de är just alla. Det går framåt både i gymnastik, hopp och stunts nu så det är härligt. Resten går också great men gymnastiken är där ALLA överraskar. Det är härligt att vara tränare. Pratade med Marni idag och vi konstaterade båda två att vi blir glada, lyckliga av Cheerleading och det är så sant! Någon som håller med? Jag går iaf alltid hem med ett leende på läpparna efter träningarna nu förtiden.
     Föresten har vi bestämt när vi börjar med programmet på riktigt!

Mustangs Becoming '08 in progress ;)

bild på mig och Hamis från träningen igår, enjoy
image19

Underbar träning

Efter en lång helg med plugg, bio, vänner, familj, film och älskling var det härligt att avsluta med en underbar träning med världens bästa Mustangs! Alla utvecklas så mycket nu och efter gymnastiken idag hade i princip alla testat något nytt eller klarat något nytt så det är Bäst.
De är underbara alla 16 tjejer och att vara en av deras två tränare är extremt roligt, visst blir jag helt slut efter att ha passat på gymnastik och efter att ha kört massa styrka tills kroppen värker, men ni är så värda det!


Önskar verkligen att vi kan få genomföra det vi önskar, att det får bli. Det gick För bra för att inte bli...

Plugg och bio fredag

Såg 2 dagar i Paris på kvällen, en speciell men underhållande film. Den passade oss rätt bra eftersom vi (Jocke och jag) är stora fan av franska filmer och filmer där man pratar franska.

Vi promenerade hem i natten, inte för att det inte gick några bussar utanför att det var en blåsig härligt höstkväll.
Jag håller på och försöker övertala Jocke om att jag vill turista i Stockholm, men han är inte riktigt på än.. Märk än


Det gör ont

Skriver lite för att förklara nedanstående text efter att syster påpekat att det var lite obegripligt och efter att ha tagit en tur till söder och pratat med Elin i kylan en stund inser jag det också.
Jag och Jocke tittade alltså på ID på kanal 5, ett nytt underhållningsprogram där det gäller att identifiera 12 okända/småkända personer genom att trycka på en knapp och säga jag låser nummer 5 till att vara Kalles Kaviarkillen för att ta ett exempel. En del är självklara och sedan är de i slutet svåra. Men en normal människa börjar med de lätta för att nå högre nivåer på vinstpengarna.
    Så här skriver kanal 5 om serien: "I Kanal 5:s nya engagerande gameshow "ID" utmanar du dina fördomar om människor när du ska para ihop tolv totala främlingar med deras rätta identitet.".


Så här sammanfattade kanal 5 manens insats:
Nästa tävlande heter Joseph Shaya och som katolik född i Bagdad har han varit med om mycket i sitt liv. Det tror han kommer vara till hjälp när han spelar ID. Om inte har han hjälp av sin pratglada syster som Hans Fahlén får avbryta innan det är hon som har tagit över tävlandet. Joseph lyckas peka ut sin drag queen innan han går bet på vem som är bilmekaniker. Men han revanscherar sig snabbt och gissar rätt nästa gång för att sedan plocka hem identiteten som har bröstimplantat, är balettdansör och Sveriges man 2007. Vi lämnar programmet när Joseph valt att använda trippeln på den identitet som är parkourutövare värt 30 000 kronor.

Men jag gillar min sammanfattning bättre, vad tycker du?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Man kan inte vara så korkad! Det är upprörande, det går knappt att fortsätta titta.
Att säga att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta räcker inte, jag behöver skrika.
Om ni kan slå på tv och se på ID på femman och mannen som ska gissa nu så GÖR DET.

Bland det första han gör är att gissa på en bilmekaniker när det finns,


Bara för att göra allt värre så är hans lillasyster inte ett dugg smarare!

Jocke är helt konstigt, han går varv efter varv i lägenheten och mumlar,
det är inte sant, det är inte sant, det kan inte vara sant.

Ge honom inga pengar kanal 5 det är FEL!


Första träningen med älskade

image12

















Det var konstigt, men tre timmar går så otroligt fort så här i början av terminen, men alla som var på plats var så duktiga och det märks att 08 kommer bli ett undervart år för oss.
Nu har Mustangs Becoming 08 officiellt börjat!
Vi hann med mycket och det är så härligt med de nya träningstiderna för nu är det snart träning igen imorrn och sen har jag resten av veckan att koncentrera mig på skolan och resten av mitt liv.

Här är en bild på mig från träningen, det är inte första träningsbilden där ja ser ut så här. Kanske inte så ovanlig
pose för en tränare, eller?

Sista doppet för i år?

I fredags eftermiddag åkte jag och Jocke ut till Ingarö och hade en trevlig helg med hans familj. Vi åtgod middag och hade jätteroligt för Jockes mormor är tokrolig. I lördags skulle vi ha seglat men bara för det så var deckat just över oss som det regnade mest. Så vi bestämde oss för att bada och basta istället, det var en kanske inte så väntad idé men efter lite övertalning var även Jocke med på noterna. Det var 19 grader i vattnet men det känndes rätt så isande. Har några bilder som vi lyckades ta, trots regnet. Lägger upp sen.
Vad det sista doppet för i år? Är rätt så säker på det,

Våra busskortsfodral från Hong Kong matchar våra busskort!

Idag har jag varit med kära Syster yster vi gjorde en extremt viktig upptäckt idag på bussen!
Våra busskortsfodral från Hong Kong matchar våra busskort!

Vi åt lunch med Mamma på Deli och plötsligt var deras portioner inte alls för stora utan lagom, blev extremt nöjd med mig själv, snart kanske jag till och med får ge blod (peppar, peppar).
Efter det var vi på vivo och handlade, det är lustigt med vivo när man tror att man handlat klart så vipps! Där precis vid kassan fanns det nya storter av läkerol i påse, ovala och med smak av Både hallon och lakrits.

På eftermiddagen efter att jag kanske gjort oss till hundvakter och inte köpt en citron och bakformar bakade vi (Sandra) en sockerkaka och sedan bakade vi (mest sandra) kladdkakemuffins med en maraboubit i. Och ja Sandra det var inte bara en chokladbit utan det var Marabou och det är viktigt!

På kvällen efter att ha ätit sushi med familjen och blivit informerade om att Sandra och jag bör börja ta körkort, var det äntligen dags för vår tredje Vännerkväll. Vi kom ikväll in på säsong 2 och det är så härligt med flera timmars vänner! Pröva det någongång om du har tid över! Passa även på att testa organiskt grönt te, mmm..
Vi slog rekord idag och jag tror att vi såg 10 avsnitt, men den siffran bör kollas upp för jag är trött. 

Försökte föresten erbjuda Jocke en chokladmuffin med en Maraboubit i mitten när jag kom innanför dörren för en stund sen. Först var det en normal reaktion från min käre Jocke, han slet till sig min påse och hittade muffinsen och mmm:ade.
     Men sen såg han plötsligt ledsen ut och meddelade att: 
- Jag lider redan av sockerchock så är det okej om jag väntar till imorgon.
Har inte kollat om han har feber men tydligt mår man dåligt av kombinationen: Pannkakor, grädde, socker och wiskey. I för stora mängder alltså. Även om jag tror att Wiskey aldrig är bra, det luktar för äckligt!

Potter och HM

image4Det var ungefär var min eftermiddag bestod av igår och det var jätte mysigt.
Jag och Sandra var ute i god tid som vanligt till bion (dvs. vi var där 1 minut innan filmen började).
Harry Potter och Fenixordern är verkligen underbar och lika bra nu som första gången.
När vi skulle gå ut upptäckte vi föresten att alla salar har namn, föutom sina nummer... Har aldrig tänkt på det förut och jag fattar inte varför det inte räcker med att numrera salarna.

När bion var slut så regnade det inte längre, skriver inte mer om regnet för jag antar att alla i hela Stockholm märkte att det spöregnade igår. Så vi gjorde som alla normala systrar gör när vi är inne i stan med lite extra tid över. Vi tog en HM-shoppingrunda. Dvs. vi gick runt mellan alla HM i stan och kollade/provade massa fint.
Är helt förälskad i nya divided i Gallerian föresten, helt underbar. Hittade en härlig tjocktröja som jag tror ska få bli min. Är inte säker på om 34 var för stor och att jag måste tracka alla divided för en 32 eller om 34 funkar.
När klockan blev sju åkte jag hem och marinerade kyckling (vuxenpoäng tack!) till mig och Jocke sedan satte vi oss och tittade (läs:skrattade) åt idol 2007 som började igår. Hann även med ett samtal med kära Veronica om allt som händer i dessa tider, det var trevligt har fortfarande inte vant mig vid att vi inte ses två-tre gånger i veckan. Men det kommer väl med tiden, det var ju trots allt över ett år sedan vi slutade och började ses bara för att ses.
Vill du fika någon dag föresten?

Klockan nio kollade vi på House och sen minns jag inte så mycket mer, tror att jag pratade med Hamis tills jag skulle somna, brukar vara så men är inte helt säker...

Lite bilder från vår shopping
                                    
min nya kamera väska                      Den röda kjolen köpte Sandra och den blåtröjan funderar jag på

Tre bankdagar

Var på min bank igår för att hämta ett nytt silverkort eftersom mitt förra har försvunnit. När jag kommer in så hör jag en välbekant röst, jag vänder mig om och ser inte bara ett utan två välbekanta ansikten.
Gamla Elli och hennes lilla syster Frida.
image3Det var ett kärt återseende eftersom vi så sällan springer på varandra fast vi båda lever på Kungsholmen och rör oss runt Kristineberg. Såklart var det bara jag som var där pga. av slarv. men jag är inte helt övertygad om att Elli är helt fläckfri än, men men.

Det här var den bästa bilden jag hittade på oss, den är nog minst fyra år gammal.


Hon tipsade mig om e-leg så jag ska kanske ge det ett försök ska få en kortläsare inom tre bankdagar så det ska bli kul.

Men nu ska ja se klart på Martha Stewart (som var riktigt dålig igår, fattar inte själv varför jag slog på tv under reprisen) och plugga. Ska ringa syster yster för vi ska se Harry idag! Trejde gången för mig sedan premiären!

Första söndagen med 07-08 laget

image1

Vi hade alltså kick-off med laget, med lekar och tävlingar och lite sånt. På bilden leder Hamis och jag schlager tävlingen med Carola tema. Det var Elli som vann, men enligt henne var Ida bättre Egentligen. De är söta våra tjejer. Sedan när vi tävlat klart den sista leken som ledde till att de fick höra nya tävlingsmusiken och veta årets tema: GIRL POWER promenerade vi till Fyrishov och badade, alla som var i vattnet gjorde nog minst axelstående utan bakperson som bas eller topp. De är underbara våra tjejer, vi gjorde även lite svårare grejer som det var riktigt roligt att de klarade, tyvärr har vi inga bilder från Fyrishov men vi går nog dit fler gånger.

MUSTANGS - now and 4 ever