Mamma mia

Två olika trailers tycker bättre om den undre av någon anledning kan båda utantill kan inte vänta till i sommar vill se NU. Hur som helst är jag säker på att den kommer vara helt fantastisk, älskade Mamma mia i London och både gångerna jag sett den i Stockholm. Var har du sett Mamma mia?


Lunchshopping

Jobbar idag. image137

På lunchen gick jag och mamma till akademibokhandeln och frågade efter foucault,
det var tydligen inte snällt gjort för killen i kassan hade ingen koll på vem det var,
hur det stavades eller om han överhuvudtaget fanns. Köpte i alla fall ett Ratatouille spel
(typ löjliga familjen) så lite glad borde han ha blivit. Sedan åt vi gott på Dehli och med
mina nya krafter bestämde jag mig för att ta en sväng förbi HM innan jag gick tillbaka.
Resultat: image137
image137



känsla

Imorse var jag pigg och glad spänd på att åka till ikea,
sedan efter att ha pluggat över en timme och tittat på klockan som då var halv åtta blev jag kurig och svartsjuk på Jocke so forfarande låg helt medvetslös och sov så jag gick och la mig, somande och vaknade för sent så ja fick cykla till skolan i regnet blev nu riktigt sur och stressad. Sedan kom ja på att det finns trevliga (i alla fall en) människor i min klass och min lärare är bra så då blev jag positiv. Cyklade till fredhäll fick en konstig känsla i magen (inte något av de vanliga "onten")

fram och tillbaka hel dagen, slog i knät nyss och blev jättesur på min dator för att det inte gick att lägga in låtar på min i-pod sen klev Jocke innanför dörren och plötsligt fungerade det.. Gillgar inte teknik men nu ska vi till Ikea och kommer förhoppningsvis hem med en ny säng (håll tummarna!)

Skriver mer sen

Sydney White

Började se den här förut idag ska se klart den ikväll, tror att jag börjar komma in i en Amanda Bynes period, inte för att jag klagar men är rädd att älskling gör det när han kommer hem. Ha ha och det är snart om ungefär 50 timmar!



Idag ska jag bara vara glad

image137
Nu har jag ätit ordentlig frukost jag har sovit ut, sovit gott och har lagt till nedräkning tills jocke kommer hem i mobilen, läntar mer än någonsin till träningen på söndag och om det är någon som ska fixa tentan på fredag är det Jag. Igår kom vändningen jag känner det och jag tackar och bugar för det behövde jag så otroligt mycket, dags för massor av glädje, skratt och helst en ny jacka!

Won't stop now!

Tack för tipset (tror jag)

Älskar den här låten, har bara lyssnat på bitar av texten och de passar precis på hur jag känner nu, men ska lyssna ordentligt på hela innan jag gör det klart, hoppas den slutar lyckligt.




Läste titeln på Veronicas blogg och "you tube:ade"
Hoppas det var den här du menade för den är jättebra, även om jag aldrig förut hört om Anna, nu ska jag springa till skolan (som vanligt sen) och sedan plugga med min härliga, sympatiska, fantastiska och otroligt engagerade grupp (läs: motsatsen) hoppas det får blir en bra dag sen, börjar tycka att jag nästan börjar förtjäna något positivt snart..

Won't stop!

snart över

Nästa gång jag vaknar är det bara 3 dygn tills Jocke äntligen kommer hem igen, nu ska jag läsa en stund (läs: så många timmar som möjligt) sen ska jag sova.
God natt

tänk vad några ord kan göra

Har haft tuffa dagar med alla möjliga konstiga, otroliga (negativa) och jobbiga saker. Orkar inte rabbla allt men jag hoppas att lördag ska få mig att lysa igen för det vill jag mer än något annat.

Att vara med älskling är en stor del, den största om jag måste välja efter min familj av mitt liv och våra två och ett halvt år har gjort mig van, så att vara så här långt ifrån varandra så här länge är inget jag tycker om, men snart är det över och det ska bli så härligt att bli hel igen.

Att plugga är en stor del av mitt liv just nu och den här slakten av lärarhögskolan och intåget till Universitet är inget jag har ska eller kommer uppskatta, synd bara att jag har 3 år kvar... Det är hemskt jag älskar att plugga till lärare, det finns inget jag hellre vill bli och det är så tråkigt att allt känns så tråkigt nu.

Att träna är något som tar mycket tid, energi och det betyder otroligt mycket för mig cheer har varit mitt liv sedan 2002 och jag vill och planerar att låta och se till att det är det länge till, det händer så mycket nu bara. Både bra och mindre bra, det är så roligt att se hur alla tjejer utvecklas om de bara kunde inse det lite mer och sedan att faktiskt få höra några men ändå positiva saker som vårt sätt att vara tränare  gör så mycket.
Längtar igen!

Won't stop

sommarminnen

nu är det vår dag om en minut enligt min dator.
Undrar vad vi gör om sex månader från nu? Det är är lite av vad vi roat oss med våra tre tidigare somrar, lägtar till sommaren.
image133image134
image136

Det ringde!

Första gången var det mamma som dirket hörde att något var fel men jag orkade inte.. Sedan ringde det från fredhäll igen och tiden gick. Lyssnade igenom alla mina ledsna låtar och mådde allmänt dåligt.
Började titta på bilder och en film på oss från sommaren 2005 då allt var så nytt men fortfarande så härligt, fast sorgligt då jag helt missförstått denna härliga människa som helt klart inte ska ägna sitt liv åt att formulera tankar i text. Hur som helst så plötsligt ringer det igen och jag bestämmer mig för att inte svara då ser jag att det står dolt nummer, som i den bästa av världen bara kan betyda en sak.
Obs! Just nu när krisen lagt sig är det där jag lever!

Det var äntligen min tur och det var världens finaste älskling som ringde och de 06:52 minutrarna har utan tvekan varit de bästa den här tiden och det var så skönt att höra din röst även om jag nog inte gick att höra för alla tårar de första minutrarna. Vet inte varför ja skriver om det här men det kan kanske vara bra för er som ändå träffar mig att veta. Ska nog bara krypa ner i sängen nu och titta på ett avsnitt gilmore girls innan jag somnar och tänka på allt roligt jag varit med om i helgen som var en enda stor utmaning en utmaning jag längtat efter och behövde och kommer kämpa mycket för.

Har visst skrivit ganska mycket ikväll men tack du som läst (om någon orkar hit) ska kanske förklara vad jag missförstod och misstolkade men så fort jag hörde din röst så började kroppen funka igen och det blev plötsligt uppenbart hur knäpp jag är, är så rädd bara. Det blev så verkligt plötsligt när du börjar drömma då är vi verkligen för långt ifrån varandra. Tänk idag är det den 13:e och det är 13 dagar tills jag slänger mig i din famn på arlanda.. Önskar bara att tiden kunde gå lite snabbare.. Även om jag inte får höra din röst fören du mellanlandar så känns allt så mycket bättre och mer genomförbart.

Har kommit fram till en sak:
Var aldrig svartsjuk när du hittat rätt, det tjänar inget till du blir bara upprörd i onödan, om du inte hittat rätt så var uppmärksam och ta aldrig någon för givet.  

smärta

Where are those happy days, they seem so hard to find
I tried to reach for you, but you have closed your mind
Whatever happened to our love?
I wish I understood
It used to be so nice, it used to be so good

Tror att det inte kommer att lösas den närmsta tiden, vet inte ens om du fått smsen jag skickat ikväll, hatar allting om du bara inte skrivit.. Hur länge ska jag vara svag för din skull när är det dags att tänka på mig och bli stark, hur ska jag kunna bli stark om jag inte får svar... Hur ska jag kunna försvinna, det är omöjligt det känns omöjligt du är så mycket så stor del, en del som jag tills ikväll älskade över allt hetl ostört nu är jag störd... Vet ingenting längre, är inte så arg längre det gör mest ont. Tror bara att jag vet att du älskar mig och att jag måste vara knäpp.

So when you're near me, darling can't you hear me
S. O. S.
The love you gave me, nothing else can save me
S. O. S.
When you're gone
How can I even try to go on?
When you're gone
Though I try how can I carry on?

Vill bara spola tillbaka och ha dig här

Så! vet inte vad men det gör ont

Vill göra några saker klart:

Jag hatar Norge och alla norskor!
Jag har ingen lust att göra lägenheten fin och vill Inte lägga tid på att ta bort allt julpynt! (Har inget med saken att göra bara känner så)
Min hud är så tunn runt ögonen nu så varje tår svider och det är hemskt!

Är så ? att jag inte ens skakar bara stirrar och är helt förvirrad... Usch, lyd ett råd.
Varför kan man inte bara tänka på vad man skriver och gör.

Var rädd att något skulle hända och nu kommer vad? få mig att inte veta att inget händer eller har hänt eller kommer hända för varför skulle jag riskera mitt välmåeende, åh är bara så trött vill sova och att allt ont ska försvinna!

Sovmorgon

Har somnat sent och gått upp tidigt hela veckan men idag sa kroppen nej, somnade om och vaknade elva. Så skönt så nu är jag utvilad och glad, ska på bio med Hamis ikväll, vi är så värda det efter allt slit.. Inte för att vi inte kommer slita på kvällarna i helgen, allt måste vara klart till söndag. Men ändå.

Nu ska ja åka till fredhäll äta lunch som mamma lämnat och gå ut med vovven innan ja pluggar lite och sen åker till Hamis, ska bo där i helgen om ja inte sagt det för att hon är snäll och för att jag får närmare till Domarutbildningen och för att minimera krisrisken.

Äntligen helg!

krisrisk..

Börjar få den obehagliga känslan i kroppen, dags att stänga av datorn snabbt!
Hoppas älskling kan ringa från Havana nu i dagarna..


you got mail

Jocke har varit så duktig så på att skriva, saknar så det gör ont i alla fall men det är roligt med mail.
Ska summera den gångna veckan bara för att visa hur snälla alla här hemma är.

Måndag - Jag pluggar (eh) på dagen och sedan går ja och möter mamma för att få busskort, följer med henne till stan lite kort och det slutar med att jag får middag på taco bar med mamma och pappa som sedan skjutsar mig till vivo så ja kan handla sen åker de hem med mig. Tyvärr blev jag lämnad ensam lite för tidigt på kvällen så det blev kris (se tidigare inlägg). Till slut somnade jag.

Tisdag - Dags för skola igen, så roligt att träffa Elin igen och få lära sig massa nya saker. Efter skolan åkte ja och handlade lite sen städade ja (och fick veta en otrevlig nyhet som gjort mig så stressad och som tagit SÅ mycket tid och engeri, önödig sådan..) tills Veronica kom, vi lagade god mat (tror att ja skrivit om det eller så var det till pock) och satt och pratade och åt glass tills hon skulle hem. Ingen kris

Onsdag - Elins tur att klara mig från kriser vi satt kvar i skolan och pluggade till cirka åtta på kvällen.. Sedan åkte jag till fredhäll mötte min allra käraste syster vid t-banan efter att ha lovat att köpa choklad till henne. Sedan såg mamma på vänner med mig resten av kvällen, efter tolv skjutsade pappa hem mig. Väl vid lägenheten trodde jag att jag höll på att bli knäpp för överlåset och grinden var inte låsta fast jag visste att jag låst dem, började mentalt förbereda mig på det värsta men det var bara Jockes pappa som redan somnat i sitt rum som han har. 
Vaknade halv sex när han skulle gå och sen somnade jag aldrig riktigt om så torsdagen fick börja tidigt.

Torsdag - Idag satt jag och pluggade från halv tio till ett, föreläsning från ett till fyra sen åkte jag och träffade Hamis. Vi har jobbat och jobbat och kämpat och kämpat. Hatar att behöva göra om saker som jag så bra, det är så respektlöst så det är inte klokt. Vi har bättre saker för oss så det är okej, vi behöver inte få dåliga nyheter som innebär X-antal timmars extraarbete som det dessutom är svårt att motivera sig till allt på grund av dålig planering. 
Hur som helst är det trevligt att ha Hamis här som stannade till halv tio så nu är det "bara" två veckor och två dagar kvar...
  

I want mail

Har suttit uppe en timma nu och hoppats på mail, eller det har jag gjort hela dagen. Men nu får jag nog lov att ge upp, det blev inget mer skrivet idag från min älskling.. Det är jobbigt i vågor, först känns det helt okej men som nu känns allting bara tungt och jag vill lägga mig i sängen tra täcken över huvudet och vakna om arton dagar, men inte misströsta jag känner på mig att jag nog ska få tiden att gå. I morgon får jag i alla fall trevligt middagssällskap av Veronica =) ska försöka ha maten klar tills du kommer. =)

It made me think about us

Truly truly truly I want you
Truly truly truly I do
Truly truly truly I want you


God natt.. Eller Lång natt, för det är vad det det kommer bli för mig..  
Att sakna gör ont

02:17 Nu är jag äntligen redo att sova.. Var lite orolig för mig själv där en stund när jag var (vad jag trodde) otrösterlig som jag och pock brukar säga, men det var jag tydligen inte.. Hittade en kort filmbit där Jocke busar med en get som sedan skrämer honom och det är sjukt roligt, den är från sommaren 06 tror ja.. Skulle kunna vara 05 men nä.. Måste vara 06 

kvällen som aldrig blir natt som aldrig tar slut

Känns som jag kommer somna sent varje natt, det är för svårt.
Läste precis ett jobbig mail, tränar stuff... Ibland förstår jag inte hur svårt det ska vara.
Hoppas att det löser sig imorgon, annars är det tur att vi alltid lyckas lösa allt Hamis.
Annars hade jag varit både stressad och orolig nu, men jag är helt lugn. 
Ska bli så roligt att köra igång på allvar nu när den riktigt nedräkningen till allt roligt i vår börjat som vi längtat så efter hela hösten. Är pepp inför domarutbildningen i helgen också, även om det innebär att jag missar första träningen. Men Hamis fixar nog hela vårens jobb då (det skulle vara skönt iaf). 

Nu ska ja planera lite programträning och fortsätta min terapi.. Plugga ska jag också såklart för det har jag knappt gjort ikväll, ibland är jag så dum. Men men det löser sig.

Jocke kom hem NU! Tyvärr är nu inte möjligt utan jag får nog vänta tills den 26:e då jag ska ut till arlanda med choklad som vanligt. Eller så gjorde jag förra året men året innan när vi bara setts ett halvår knappt åkte jag till lägenheten på kvällen och somn.. Eller en gång väntade jag i trappen och en annan gång har jag åkt hit somnat och vaknat av att Jocke kom in genom dörren som en drömgestalt (det var när han varit i Turkiet, oj det var förra sommarn tror jag) läskigt hur allt flyter ihop.. Föresten är det bara en vecka kvar tills vi varit tillsammans i två och och sex månader det känns stort, men det är bara att titta på mamma och pappa som träffades när de var 17 och lever tillsammans än idag så känns inte så långt längre, men stort är det i alla fall lite.  

första krisen

Wanting you the way I do
I only want to be with you
And I would go to the ends of the earth
Cause, darling, to me that's you're worth

Where you lead, I will follow
Anywhere that you tell me to
If you need, you need me to be with you
I will follow where you lead

If you're out on the road
Feeling lonely, and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

Where you lead, I will follow
Anywhere that you tell me to
If you need, you need me to be with you
I will follow where you lead


Har nog insett först nu att Jocke faktiskt är på andra sidan jorden utan någon egentlig möjlighet att ringa och att han inte kommer hem till mig igen fören den 26:e. Har varit utan min närmaste person, älskling i sex dagar och det har gått riktigt okej men det är värst på kvällarna, nu alltså. Pratade jättelänge med Veronica förut ikväll och fick en riktigt bra stund att gå och på dagen ringde Hamis och sedan i eftermiddags tog mamma och pappa hand om mig och vi åt middag på restaurang, sedan följde de med mig och handlade och sedan skjutsade de hem mig, alla är så snälla. Men den mesta tiden går åt till terapi (ledtråd: lista ut vart låten kommer ifrån) utan den julklappen har jag varit vid kris ett redan i söndagskväll. Konstigt när jag började skriva grät jag och nu känns det helt okej, även fast jag precis såg att det inte kommit något nytt mail från Jocke nu ikväll.. Dags att försöka plugga lite till och fortsätta min terapi, ska kanske unna mig lite av den goda chokladen jag fick av Veronica till jul (Lakritschoklad från Finland, det är en riktig vän!) halsbandet var också så fint, är spänd på vad Hamis kommit på har inte sett henne på evigheter.. Ska bli skönt att börja träna igen.