slutet är nära

I januari i samband med Jockes resa till Cuba började jag en resa, en magisk resa till Stars Hollow där jag fängslades av Rory, Lorelai, Kirk, Dean sen Jess sen Dean sen ja hur som helst många härliga karaktärer och åren gick och nu är jag snart klar.. Har snart sett alla avsnitt av den underbara serien Gilmore Girls och om 45 minuter tar allt slut, slutet jag väntat på sen avsnitt ett episod ett finns snart i min hand, jag hatar det.. Vill aldrig att det ska ta slut men samtidigt vill jag verkligen veta..

Innan jag vet vill jag bara skriva att jag verkligen hoppas att Lorelai får Luke och Loagan Rory för det tycker jag faktiskt att jag har rätt till! 

That's the time you must keep on trying

Smile
tho'
your heart is aching,
Smile
Even though it's breaking,
When there are clouds in the sky- You'll get by,
If you
Smile through your fear and sorrow,
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through- For you.


Cupcakes hela dan

Träffade Veronica igårkväll föresten, det var trevligt helt oplanerat och spontant. Hade tur som hann med sista tunnelbanan hem annars hade det blivit lite jobbigt.. Vi åt Cupcakes och drack cola sen satt hon vid datorn och jag låg i hennes soffa. Blev kompis med Casper i ungefär fem minuter sen sprack det, han är läskig..

Åt Cupcakes till frukost med Jocke och Hamis föresten också.. Sen fick Jocke en med sig i bilen när han skulle till Ingarö.. Sen åt jag och Hamis varsin Cupcake efter träningen när vårt resesällskap gått av i Knivsta.
Sedan fick Jocke två cupcakes till när ja gick till Veronica..


6 dagar kvar

Tills Mustangs står där på mattan och världens bästa känsla infinner sig, en stolthet blandat med en otrolig glädje som jag kände första gången 2005 och som jag aldrig skulle vilja byta mot något!
Älskar att vara tränare och se sitt lag på SM/RM är så härligt så det finns inte.
Ska bli så roligt att åka till Borås med det här laget och med en träning kvar känns det okej, ska bli bra att träna på Fyrishov på tisdag.

Bilder från det jag filmade igår..
image207

image208

Bow 'n' Arrow vs. Chin Chin

image206

Har ett vad med Hamis att vi ska bevisa en sak och tävla om samma..
Hon ska klara att hålla high V i Chin chin och jag ska på något mirakulöst sätt lyckas göra bow'n'arrow..
Detta 5 maj på Junior RM/SM för att bevisa att det går att stretcha upp vem som helst.
Kanske ska erkänna att leendet på mina läppar är kod för en overklig smärta..

Ännu mer dålig publicitet..

Cheerleading har verkligen inte visats i sitt bästa ljus i TV på sistone.. Med undantag för Lilla Aktuellts inslag med Power Cheer Cougars som var riktigt sevärt har det varit en tråkig bild som förmedlats i tv, med missar under direktsändning för mijoner tittare.. Stereotypa framställningar med konstiga kommentarer från programledaren samt "kvackare" och nu ikväll tre röda lampor.. Längtar tillbaka till tv4 sportens inslag från senior SM förra året..

Hoppas verkligen nästa inslag är bra, speciellt eftersom det är redan ikväll!


yellow

Har en gul blogg nu.. Fick ett ryck och ganska nöjd, har faktiskt varit duktig och tagit relativt nya bilder till min top. Brukar ta gamla bilder tycker mer om dem vet inte varför åldrandet kanske gör sitt.. ;)
image205
bild 1) Jocke och jag
bild 2) Skriver på en träning
bild 3) Skärgården förra sommaren med älskling
bild 4) I vintras
bild 5) Nyklippt
bild 6) Vintras
bild 7) heal*host*stretch från sommarträning i somras..
bild 8) I vintras


Mer plugg i solen

Så här såg min pluggvy ut igår =D
Ska snart gå ut och sätta mig på
balkongen igen vill att solen
ska vara lite starkare först bara.
Så det blir någon timme till framför
datorn med min examination..

jag vill också...

...ha magiska fingrar.
Ska anta utmaningen någon kväll, var helt såld på daft bodies men tycker faktiskt att den här är strået vassare!

Men in makeup

Har suttit och pluggat och funderat över varför Jocke lyssnar på massa cheerlåtar fast i konstiga versioner (original) gick ut i vardagsrummet nu och kollade var musiken kom ifrån.. Det är MTV som har en spellista top ten, men in makeup. Vad säger det om vår sports musikval..


Vaknade med en fot i ansiktet

Det var inte en vacker syn men lite kul var det..
Det som däremot var lite tråkigt var att jag fick vänta tills nu med att få reda på varför jocke lagt sig i "pippi långstrumpssovställning" under natten.. Eftersom Jocke går upp nio och jag sju, har hunnit med massa bra saker och börjar långsamt förstå att om två träningar, 10 dagar tävlar Mustangs RM i cheerleading i Borås.

klarblå himmel

Är det nu när jag tittar ut genom fönstret, har på mig min nya jeansklänning från HM som är gjord av organic cotton och älskar den verkligen. Min förra jeansklänning som jag för övrigt inte vet var den finns just nu köpte mamma och ja till mig så att jag kunde ha den på skolavslutningen i sexan.. Det känns konstigt att det är åtta år sedan.
Ska ta en bild på klänningen sen.

plugg+sol

Träffade Veronica efter tolv då hon slutat och så gick vi och köpte lunch, sedan satte vi oss i gräset utanför lärarhögskolan med Teresia och pluggade, åt vaniljbullar och laktrits. Vi tog även en glass paus för det var så vamrt och skönt att sitta där i solen. Nu sitter jag inne däremot för de andra har gått hem och jag behövde sitta lite framför en dator så jag gick till biblioteket. Spelar flaggspelet på ne.se har verkligen för dålig koll på alla flaggor..

helgen

Har haft en trevlig helg fredag dag var mindre bra, fylld med stress glömda saker och bråk.
Men sedan vände allt efter ett klokt beslut att sluta stressa och avsätta tid för middag..
Sedan när jag gjort det och tittat på Gilmore Girls åkte jag till Söder och Elin och hade en trevlig kväll
med gott att äta och dricka, kom hem sent men vaknade ändå utvilad och pigg på lördagmorgon
så jag hann städa lite innan jag åkte till Ingarö och Jocke.

Vi oljade bryggor och eldade hela dagen, innan middagen (kan ha varit direkt efter) tog vi även årets första dopp, men efter fusk från Jockes sida så badade ja två gånger. Sedan åkte vi hem och så kom Hamis, vi kollade igenom hela (minus lite dans..) DM filmen och pratade cheer.

Lunch, Bio och Singstar

image199Skulle som sagt plugga igår.. Blev inte så jättemycket av det, hann tvätta, titta på gilmore Girls och sedan ringde mamma och så gick jag till Fridhemsplan och åt lunch med henne och Sandra som äntligen kommit hem från Alperna!

Vid fem träffade jag Louise och så hämtade vi ut biljetter till 27 dresses och sedan gick vi lite på stan, hon tappade kanske bort sina vantar och jag köpte scrappapper på rea på Åhlens. Filmen var jättemysig och jag tyckte om den, kände verkligen för huvudpersonen och även om biosalongen var kall så hade jag det trevligt.

När jag kom hem fick jag ett ryck och fick upp Jocke ur soffan och så spelade vi sing star det var roligt, fast jag tycker mest om att sjunga på nivå medel, när man sjunger på svår går det inte alls lika bra.. Det som är dumt är att jag inte förstår vilken av kommentarerna i slutet som är den bästa..

dags att blogga mer

Det är synd att det är när jag har tråkigt/tid över som det blir tid att blogga.. Har haft en trevlig helg en konstig söndag och sedan en sömnlös natt mellan söndag/måndag så jag var ett vrak halva måndagen sedan åkte jag och åt lunch med Veronica i gallerian och då blev allt bättre. Fick bra råd och slutade tänka på söndagen..
Efter lunchen träffade jag älskling och så tog vi en hel dag/kväll och bara var vi två. Vi gick lite på stan och sedan åkte vi hem såg på film kramades och firade att vi nu varit tillsammans i snart tre år. Somnade tidigt på kvällen och sedan igår var jäg äntligen utvilad och hade en härlig dag, en underbar träning minus lite prat som är jobbigt.
Nu ska jag plugga och sedan på bio med Louise som jag inte träffat på evigheter så det ska bli roligt!

mjölk

Vad består mjölk av?

Gogglade och mjölk består till stor del av vatten..

Fotboll

image198Sitter och kollar igenom mina vanliga bloggar, mycket händer och tankar om framtiden både lockar och skräms.. Just nu är det bara två som vet snart kanske det blir fler..

Har fått lite roliga uppgifter till Seniordagen också, ska alltså inte sitta och slöa i publiken med my Hamis som jag tänkt.. Vet nog snart också vad det är jag ska göra.

Rubriken är bara för att Jocke hävdar att bara fotboll är på tv så räknas det som man tittar även om ljudet är av.. Han är kul, har föresten lyckats övertala honom om att det är Fotboll i sommar och att det är VM inte EM.. Haha, förra Vm:et som Italien vann var kul, mest för att jag var i Italien och Rom under finalen och var på plats när laget kom och visade pokalen och sig själva hela Rom var i Kaos och det var kul. Vinna är kul.
Något annat som är kul är att äta tårta, det ska jag gå och göra nu. =)